Frissítve 22/04/19 - 23:10 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 


 
  Az összes Depeche Mode single újra kiadásra kerül 12" bakelit formátumon!
 

Az összes Depeche Mode single újra kiadásra kerül 12" bakelit formátumon!

Folytatódik a 12" inch singles vinyl újra-kiadás!

2022. június 10-én érkezik az 'Exciter / 12" Singles', amely a Depeche Mode 12" Singles Collector's Edition Box Set vinyl széria legújabb darabja. A hanganyag ezúttal 8 x korongot tartalmaz, felvonultatva a klasszikus kislemezeket, mint a "Dream On", az "I Feel Loved", a "Freelove" és a "Goodnight Lovers", illetve a korszak meghatározó b-oldalas dalokat, remixeket, instrumentális műveket, illetve akusztikus változatokat, amelyek az Exciter album időszakába repítenek vissza, egészen 2001-be.

Az 'Exciter / 12" Singles' box három teljesen új, kifejezetten erre a kiadványra szerkesztett maxi lemezt is tartalmaz - a dalok zöme korábban csak maxi CD formátumon jelent meg, anno 2001-ben. A borítók először kelnek ilyen méretben (12") életre, korábban csak CD méretben láthattuk őket. Mégis, a zenei tartalom az, amely komoly kiegészítést jelent - igazán teljessé téve a korszakot. Varázslatos elektro változatok az eredeti Depeche Mode kislemezes dalokhoz, illetve egy The Stooges klasszikus feldolgozás, a 'Dirt'.

Az EXCITER korszak (2001) a Depeche Mode első meghatározó zenei időszaka a 21. század küszöbén. A brit úttörő techno DJ Mark Bell produceri munkáját dicséri ez a mély ambient elektronika, amely akusztikus határokat is feszeget, miközben kiélezi a pop hatásokat a korszak új és fenséges szerzeményeiben. A kiadvány tovább gazdagítja a már amúgy is tetemes Depeche Mode 12" kollekciót. Az Exciter olyan esszenciális kislemezes dalokat vonultatott fel, amelyek méltán részei a Depeche Mode történeti katalógusnak.

Az 'Exciter / 12" Singles' felvonultatja az eredeti 12-inch maxikat; 'Dream On', 'I Feel Loved', 'Freelove' és 'Goodnight Lovers', tartalmaz továbbá egy 2001-es Dream On poszter reprodukciót, egy 2002-es Goodnight Lovers reklám plakátot, illetve letöltési kód is társul - a digitális változatokhoz.

A Depeche Mode 12" Singles széria további részeinek megjelenéseire a következő években lehet számítani. A gyűjtőket szolgáló audiophile tartalom górcső alá veszi az összes kislemezt és zenei korszakot a Depeche Mode életművéből. A díszdobozok korszakonként új, street art ikonográfiát kaptak - mintegy az eredeti időszak inspirációjaként. A dobozban lévő maxik az eredeti borítókkal kerülnek újra kiadásra.