Frissítve 21/07/29 - 23:10 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 


 
  Az összes Depeche Mode single újra kiadásra kerül 12" bakelit formátumon!
 

Az összes Depeche Mode single újra kiadásra kerül 12" bakelit formátumon!

Folytatódik a 12" inch singles vinyl újra-kiadás!

2021. szeptember 10-én érkezik az 'Ultra / 12" Singles', amely a Depeche Mode 12" Singles Collector's Edition Box Set vinyl széria legújabb darabja. A hanganyag ezúttal 8 x korongot tartalmaz, felvonultatva a klasszikus kislemezeket, mint a "Barrel Of A Gun", az "It's No Good", a "Home" és a "Useless", illetve a korszak meghatározó b-oldalas dalokat, remixeket, illetve koncert felvételeket, amelyek oly markánssá teszik az Ultra album időszakát, amely 1997-ig nyúlik vissza.

Az 'Ultra / 12" Singles' box három teljesen új, kifejezetten erre a kiadványra szerkesztett maxi lemezt is tartalmaz - a dalok zöme korábban csak maxi CD formátumon jelent meg, anno 1997-ben. A borítók először kelnek ilyen méretben (12") életre, korábban csak CD méretben láthattuk őket.

Az ULTRA korszak (1997), ha lehet, még tovább gazdagítja az addigra már amúgy is tetemes Depeche Mode 12" kollekciót. Az Ultra olyan kislemezes dalokat vonultatott fel, amelyek a mai napig a Depeche Mode katalógus szerves részét képezik - köztük olyan instrumentális b-oldalakkal, mint a "Painkiller" és a "Slowblow".

Az 'Ultra / 12" Singles' minden egyes kislemezhez tartozó special edition maxit tartalmaz, amelyből három teljesen új, rajtuk olyan különlegességnek számtó felvételek, mint a "Barrel Of A Gun", az "It's No Good" és a "Useless" limitált live változata.

A Depeche Mode 12" Singles széria további részeinek megjelenéseire a következő években lehet számítani. A gyűjtőket szolgáló audiophile tartalom górcső alá veszi az összes kislemezt és zenei korszakot a Depeche Mode életművéből. A díszdobozok korszakonként új, street art ikonográfiát kaptak - mintegy az eredeti időszak inspirációjaként. A dobozban lévő maxik az eredeti borítókkal kerülnek újra kiadásra.

'Ultra / 12" Singles' - Az eredeti 12-inch maxik; 'Barrel Of A Gun', 'It's No Good', 'Home' és a 'Useless' mellett egy 1997-es poszter reprodukció, illetve letöltési kód is társul (a digitális változatokhoz).