Frissítve 21/01/29 - 17:30 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 


  HíREK
  21/01/29

The H DM FC hírek:
Martin 'The Third Chimpanzee' EP-je megvásárolható CD-n, illetve egy korlátozott példányszámban kiadott 12" azúr kék vinyl változaton. A középlemez megjelenését nemsokára egy teljes remix változat is követi majd.


20/12/28

The H DM FC hírek:
Martin teljesen új számmal állt elő, 'Mandrill' címmel. A dal tulajdonképpen ízelítő a hamarosan megjelenő "The Third Chimpanzee" középlemezről.

A 'Mandrill' az első kimásolt dal MG, vagyis Martin Gore 5-számos új, instrumentális EP-jéről, amely a "The Third Chimpanzee" címre hallgat. A kiadvány jövő évben, 2021. január 29-én lát napvilágot a Mute Records gondozásában. A dal kőkemény electro és a lemezen található másik négy dallal együtt; magán hordozza Martin átható atmoszférikus ismertetőjelét. A 'Mandrill' Martin saját szerzeménye, amelynek ő maga volt a producere is. A munka az Electric Ladyboy házi stúdióban zajlott az elmúlt hónapokban, Santa Barbarán, Kaliforniában.

"Az első dalba, amit felvettem, belekerült egy olyan hang, amely kvázi nem emberi eredetű." - fejti ki Martin. "Amolyan főemlős-szerű. A 'Howler' címet adtam neki, egy majom után. Aztán, amikor eljött a pillanat, hogy címet kellett adni a lemeznek, eszembe jutott egy könyv - 'The Rise and Fall of the Third Chimpanzee' / 'A Harmadik Csimpánz felemelkedése és bukása'. Kiváló ötletnek tűnt ez alapján elkeresztelni az albumot, hiszen azt a harmadik csimpánzok egyike alkotta."

'A Harmadik Csimpánz' EP már előrendelhető CD-n, illetve egy korlátozott példányszámban kiadott 12" azúr kék vinyl változaton (mellékletként egy művészi fotó kiegészítéssel) is. A borító a Pockets Warhol munkája.

'The Third Chimpanzee EP':
1. Howler
2. Mandrill
3. Capuchin
4. Vervet
5. Howler's End

A 'Mandrill'-t kísérő vizuális anyag nem más, mint egy kozmikus utazás a dzsungelben.
web site traffic statistics
látogató 01/08/24 óta | visitor since 24/08/01

© 2001-21 The H DM FC