Frissítve 24/02/11 - 20:00 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 


  HíREK
  24/02/09

The H DM FC hírek:
Megjelentek a Before We Drown remixek - az együttes a negyedik kislemezes dal újra-értelmezéseit mutatja be a mai digitális kiadással, amely négy új remixet tartalmaz. Az újonnan megjelent Before We Drown remixek Alessandro Cortini, SiGNL, Innellea, illetve Chris Avantgarde alkotásai.

A 'Before We Drown' változatok digitális formában láttak napvilágot. A remixeket keresd az ismert streaming platformokon.

Before We Drown >>>
1) AC wet mix
2) SiGNL remix
3) Innellea remix
4) Chris Avantgarde remix


24/02/05

The H DM FC hírek:

Grammy Díjat nyert az együttes 'Wagging Tongue' remixe, amelyet a Wet Leg készített. A dal eredetileg Martin és Dave közös szerzeménye és a 'Memento Mori' nagylemezen jelent meg. Az együttest, illetve munkáikat többször jelölték már korábban; a Devotional a legjobb koncertvideó, az I Feel Loved a legjobb remix (Danny Tenaglia), a Suffer Well a legjobb dal, a Wrong a legjobb videóklip, míg a Sounds Of The Universe a legjobb alternatív album kategóriában kaptak jelölést. Pár évvel ezelőtt, a You Move Latroit átirata el is nyerte a Grammy-t a legjobb remix kategóriában.


24/02/04

The H DM FC hírek:
Véget ért a 2024-es turné UK & Ireland szakasza. A Memento Mori World Tour 2024 új merchandise termékekkel és meglepően sok csere-számmal érkezett; a Somebody (1984), a Behind The Wheel (1987) és a Before We Drown (2023) is helyet kapott a koncertmenüben.


24/01/29

Depeche Mode - Before We Drown (Official Video)24/01/11

Party Képek:
2023. December > Farewell Series: The Year-End Party 2023 - 2


24/01/05

The H DM FC hírek:
Előrendelhető a havonta megjelenő 12" vinyl sorozat legújabb darabja. A széria harmadik eleme lesz ez a Memento Mori 'White Label' Remixes sorozatban. A "My Cosmos Is Mine" / "Speak To Me" (remixes) január 19-én lát napvilágot. Az exkluzív, limitált és egyedi számozású darabok valódi különlegességnek számítanak, melyek a Memeto Mori kislemezeinek korábban csak digitálisan kiadott remixeire épül.

Immáron három darabja vásárolható meg az öt részesre tervezett Memento Mori White Label Remix Series-nek, amely kizárólag a Depeche Mode webshopban érhető el az Egyesült Államokban, valamint néhány hagyományos európai kiskereskedőknél. SONY Music kiadvány.

A maxi single két remixet tartalmaz - az egyik eddig még kiadatlan változat.

Depeche Mode - My Cosmos Is Mine / Speak To Me (12" maxi single);
A - My Cosmos Is Mine - ANNA remix
AA - Speak To Me - HI-LO extended remix24/01/02

Party Képek:
2023. December > Farewell Series: The Year-End Party 2023


23/12/22

The H DM FC hírek:

December 13-át Depeche Mode nappá nyilvánítottak Los Angelesben, a városháza lépcsőjén Monica Rodriguez tanácstag mondott beszédet, üdvözölte a zenekart és a több száz rajongót, aki megjelent. Ez követően Martin és Dave is megérkezett, átvették a kitüntetéseket és rövid beszédet mondtak. Martin megköszönte Rodriguez asszonynak a DM-napot és pár szóban méltatta a zenekar és Los Angeles különleges viszonyát. Kitért a Wherehouse Records incidensre, amikor 17.000 rajongó próbált dedikáltatni egy helyi lemezboltban, a KROQ Rádió támogatására, illetve a Rose Bowl show-ra, amely pályafutásuk első önálló stadionkoncertje volt.


Idő közben véget ért a Memento Mori World Tour 2023-as szakasza, amelyen újabb csere-szám került be a repertoárba - ezúttal Martin énekelte el a Heaven-t! Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!


23/12/17

The H DM FC hírek:

10 nap múlva már itt is van a szokásos évzáró party - a VIP jegyek 70%-a már gazdára talált! Ne feledd el megvásárolni elővételben a belépődet, legyen az normál jegy vagy VIP! Kerüld el a sorban állást, spórolj magadnak egy jó fél órát a bejutásnál. Jegyek az alábbi linken válthatók, december 27-el bezáróan: The Hungarian Depeche Mode Fan Club - The Year-End Party 2023 (livetickethub.hu)
23/12/02

The H DM FC hírek:
Megérkezett a havonta megjelenő 12" vinyl sorozat újabb darabja. A széria második eleme ez a Memento Mori 'White Label' Remixes sorozatban. A "Wagging Tongue" (remixes) december 15-én kerül a boltokba. Az exkluzív, limitált és egyedi számozású darabok valódi különlegességnek számítanak, melyek a Memeto Mori kislemezeinek korábban csak digitálisan kiadott remixeire épül.

Már előrendelhető a Memento Mori White Label Remix Series, amely kizárólag a Depeche Mode webshopban lesz elérhető az Egyesült Államokban, valamint néhány hagyományos európai kiskereskedőknél.

A maxi single három remixet tartalmaz, köztük egy eddig még kiadatlan változatot.

Depeche Mode - Wagging Tongue (12" maxi single);
A1 - Wagging Tongue - Hawtin / Gaiser remix
AA1 - Wagging Tongue - Daniel Avery remix
AA2 - Wagging Tongue - Henning Baer's 808 remix


23/11/01

The H DM FC hírek:

Jegystart! December 28-án, a Farewell Series részeként, The Year-End 2023 címmel megrendezésre kerülő, Best Of bulival búcsúztatjuk az esztendőt! Jegyek elővételben kizárólag on-line kaphatók! Kerüld el a sorban állást, vedd meg elővételben a jegyed!

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club - Farewell Series: The Year-End Party 2023 | Facebook

The H DM FC:
Farewell Series: The Year-End Party 2023
Akvárium Klub / NagyHall
2023. december 28., csütörtök 2315-0445óra
Jegyár elővételben: 5.000,- Ft
Jegyár aznap: 6.000,- Ft
VIP limitált (121 db) 6.500,- Ft

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.

23/10/31

Az együttes bejelentette a téli európai turnészakasz elő-zenekarait!
A Memento Mori turné negyedik, európai szakaszán bemelegítő előadókat jelentett be a Depeche Mode. Az érintett szakasz kezdő dátumait Nadine Shah brit énekesnő indítja Londonban, őt a szintén angol Humanist követi. A turné második felében az ausztrál Suzie Stepleton, és az amerikai Deeper nyitják a fellépéseket. Közben ismét újabb csereszám jelent meg a turnén; Dressed In Black - Martin tolmácsolásában.


23/10/29

The H DM FC hírek:
Végül a csodálatos Strange & Strange Too újra-kiadására is sor kerül! December 8-án jelenik meg összevont kiadványként BluRay-en és DVD-n. Óriási vállalás volt ez a Sony részéről, amelybe az eredeti csapat nagy részét sikerült bevonnia Anton Corbijnnak. Csodálatos extra filmdarabok kerültek elő, amelyek fellelésekor bizony könnyeket csaltak a szemünkbe. A Strange / Strange Too DVD & Blu-Ray kiadvány december 8-án kerül a boltok polcaira.
23/10/27

The H DM FC hírek:

Ma este a The Tonight Show w/ Jimmy Fallon műsorban lép fel az együttes Amerikában. A zenekar jelölést kapott a Billboard Music Awards-on, a Best Rock Artist on Tour kategóriában. A díjátadó november 19-én lesz. Idő közben újabb csereszámok tűntek fel a turnén is; a Black Celebration és a Policy Of Truth párosa csendült fel a setlistben.


23/10/25

The H DM FC hírek:

Mindeközben a fizikai hanghordozók világában a Depeche Mode bejelenti a Memento Mori 'White Label' Remixes széria megjelenését, amely havonta egy új 12"-es bakelit maxit takar, amely a Memeto Mori kislemezeinek korábban csak digitálisan kiadott remixeire épül. A sorozat a "Ghosts Again" november 10-i megjelenésével debütál, ez az első a limitált, egyedi számozású darabok közül. Már előrendelhető a Memento Mori White Label Remix Series, amely kizárólag a Depeche Mode webshopban lesz elérhető az Egyesült Államokban, valamint néhány hagyományos európai kiskereskedőknél.

Depeche Mode - Ghosts Again (12" maxi single);
A1 - Ghosts Again - Massano remix
A2 - Ghosts Again - Chris Liebing vs Luke Slater remix


23/10/23

The H DM FC hírek:

Megjelentek a My Favourite Stranger remixek - az együttes a harmadik kislemezes dal új dimenzióit mutatja be a mai digitális kiadással, amely öt új remixet tartalmaz abból a számból, amelyet az Allmusic a "pulzáló fenyegetés" miatt üdvözölt, amely "a szorongás kellemetlen, mégis csábító szintjére épít". Az egyöntetűen elismert Memento Mori album újabb single dalának legújabb újra-gondolása, az újonnan megjelent My Favourite Stranger remixek Boris Brejcha, Ela Minus, Long Island Sound, Sunken Cages és Al Wootton alkotásai.

A 'My Favourite Stranger' változatokdigitális formában láttak napvilágot. A remixeket keresd az ismert streaming platformokon.

My Favourite Stranger >>>
1) Boris Brejcha remix
2) Ela Minus remix
3) Long Island Sound remix
4) Sunken Cages remix
5) Al Wootton remix

My Favourite Stranger (Vinegar Hill Sessions)23/10/20

Party Képek:
2023. Október > Farewell Series: The Birthday Party 2023


23/10/15

The H DM FC hírek:

Tradicionálisan, 1988-óta tartunk évzáró bulikat. December 28-án, a Farewell Series részeként, The Year-End 2023 címmel megrendezésre kerülő, Best Of bulival búcsúztatjuk az esztendőt! Megnyitjuk a KLUB XXXVII. évfolyamát - ez az a rajongói összejövetel, amely hagyományosan a kihagyhatatlan kategóriába tartozik! Fekete Ünnep; sokak számára az egyetlen alkalom, amely méltó módon tiszteleg fiatalságunk előtt. Jegyek elővételben novembertől kaphatók, kizárólag on-line kaphatók! Kerüld el a sorban állást, vedd meg elővételben a jegyed!

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club - Farewell Series: The Year-End Party 2023 | Facebook

The H DM FC:
Farewell Series: The Year-End Party 2023
Akvárium Klub / NagyHall
2023. december 28., csütörtök 2315-0445óra
Jegyár elővételben: 5.000,- Ft
Jegyár aznap: 6.000,- Ft
VIP limitált (121 db) 6.500,- Ft

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.

23/09/29

The H DM FC hírek:

Kevesen emlékeznek már rá, de az első klubrendezvény 1987-ben a Music For The Masses megjelenését megelőző hétvégén zajlott. A The H DM FC-t egykoron olyan dalok hívták életre, mint az A Question Of Time, a Strangelove és a Never Let Me Down Again. Mintegy 36 évvel később, 2023-ban együtt ünnepeljük a Klub születésnapját, amely találkozónak a szóban forgó korszakos dalok adnak keretet; a Sacred és Nothing elnyűhetetlen párosa kiegészül a Wagging Tongue és a My Favourite Stranger újkori klasszikusaival.

A 2023-as The H DM FC - Farewell Series harmadik állomásaként születésnapi bulit tartunk! 2023. október 13-án, pénteken az Akváriumban ünnepeljük a Klub születésnapját! Live felvételek, koncert hangulat lesz hajnalig! De régen hallott album számok, illetve elfeledett b-oldalas dalok is terítéken lesznek. Jegyek elővételben kizárólag on-line kaphatók! Kerüld el a sorban állást, vedd meg elővételben a jegyed!

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club - The Birthday Party | Facebook

Farewell Series: The Birthday Party 2023
Akvárium Klub / NagyHall
The H DM FC 36. születésnap
2023. október 13., péntek 2330-0430óra
Jegyár elővételben: 5.000,- Ft
Jegyár aznap: 5.500,- Ft
VIP limitált (121 db) 6.000,- Ft

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.

23/09/21

Depeche Mode - My Favourite Stranger (Official Video)


23/09/05

Október 6-án érkezik a soron következő 12" box - Delta Machine.
TÉMÁK / ÉLETRAJZOK / The 12" Singles VINYL Box Set - Batch 10.23/09/01

The H DM FC hírek:

Jegystart! Ráhúztunk a 35 esztendőre plusz 1 évet; 36 esztendős lesz a The Hungarian Depeche Mode Fan Club! Három és fél évtized, 323 rendezvény, 320 ezernél is több látogató! A 2023-as The H DM FC - Farewell Series harmadik állomásaként születésnapi bulit tartunk! 2023. október 13-án, pénteken az Akváriumban ünnepeljük a Klub születésnapját, ide várunk egy hatalmasnak ígérkező fekete ünnepre mindenkit, aki az elmúlt 36 évben részese volt a klubéletnek! Az egész Memento Mori turné hangulatát hosszabbítjuk így meg! Live felvételek, koncert hangulat lesz hajnalig! De régen hallott album számok, illetve elfeledett b-oldalas dalok is terítéken lesznek. Jegyek elővételben már kaphatók:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club Farewell Series: The Birthday Party (livetickethub.hu)

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club - The Birthday Party | Facebook

Farewell Series: The Birthday Party 2023
Akvárium Klub / NagyHall
The H DM FC 36. születésnap
2023. október 13., péntek 2330-0430óra
Jegyár elővételben: 5.000,- Ft
Jegyár aznap: 5.500,- Ft
VIP limitált (121 db) 6.000,- Ft

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.

23/08/20

Speak To Me (HI-LO Remix - Official Audio)


23/08/12

Az együttes bejelentette a közép- és észak-amerikai turnészakasz elő-zenekarait!

A Memento Mori turné harmadik, közép- és észak-amerikai szakaszán bemelegítő előadókat jelentett be a Depeche Mode. Az érintett szakasz kezdő dátumait Mexico City-ben az angol Kelly Lee Owens nyitja, őket az USA-ban és Kanadában az amerikai DIIV váltja, míg a sort a skót Young Fathers zárja.


23/08/09

The H DM FC hírek:

Elmaradt augusztus 8-án a koncert Helsinkiben. A finn katasztrófavédelem előrejelzése ugyan nem igazolódott be teljes mértékben, de az előrejelzések erős szelet, villámlást és kiszámíthatatlan időjárást jósoltak. Az együttes kénytelen volt a koncertet lemondani, amelyre visszaváltják a jegyeket.23/08/05

Party Képek:
2023. július > Farewell Series: The After Party BUDAPEST-2023


23/08/03

The H DM FC hírek:

Ráhúztunk a 35 esztendőre plusz 1 évet; 36 esztendős lesz a The Hungarian Depeche Mode Fan Club! Három és fél évtized, 323 rendezvény, 320 ezernél is több látogató! A 2023-as The H DM FC - Farewell Series harmadik állomásaként születésnapi bulit tartunk! 2023. október 13-án, pénteken az Akváriumban ünnepeljük a Klub születésnapját, ide várunk egy hatalmasnak ígérkező fekete ünnepre mindenkit, aki az elmúlt 36 évben részese volt a klubéletnek! Az egész Memento Mori turné hangulatát hosszabbítjuk így meg! Live felvételek, koncert hangulat lesz hajnalig! De régen hallott album számok, illetve elfeledett b-oldalas dalok is terítéken lesznek. Jegyek elővételben szeptembertől kaphatók, kizárólag on-line.

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club - The Birthday Party | Facebook

Farewell Series: The Birthday Party 2023
Akvárium Klub / NagyHall
The H DM FC 36. születésnap
2023. október 13., péntek 2315-0445óra
Jegyár elővételben: 5.000,- Ft
Jegyár aznap: 5.500,- Ft
VIP limitált (121 db) 6.000,- Ft

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.


23/07/29

Teltházas, közel 45.000 fős koncertet adott tegnap este az együttes a budapesti Puskás Stadionban. Ez volt a zenekar eddigi legnagyobb önálló koncertje hazánkban. Igazán fantasztikus show-t láthatott a magyar közönség, amelyet a szinte szokásos eső ezúttal elkerült. Íme a set list:

Intro
My Cosmos Is Mine
Wagging Tongue
Walking In My Shoes
It's No Good
Sister Of Night
In Your Room
Everything Counts
Precious
My Favourite Stranger
A Question Of Lust (M)
Strangelove (M)
Ghosts Again
I Feel You
A Pain That I'm Used To
World In My Eyes
Wrong
Stripped
John The Revelator
Enjoy The Silence
>
Condemnation
Just Can't Get Enough
Never Let Me Down Again
Personal Jesus

A hivatalos afterparty is rekordszámú közönséggel zajlott az Akváriumban - köszönjük nektek! Ősszel, a klub születésnapon újra találkozunk!


23/07/23

Újabb, 30 állomással bővül a téli európai aréna turné - Memento Mori Tour 2024 (4th, winter leg)

A Memento Mori turné több mint kétmillió eladott jegyével, valamint számos teltházas koncertje után Észak-Amerikában és Európában; a Depeche Mode további európai turnédátumokat jelentett be 2024-re. A Memento Mori Tour téli szakasza 2024. január 22-én veszi kezdetét a londoni O2 Arénában, az Egyesült Királyságban.

A Depeche Mode 2024-ben visszahozza a Memento Mori turnét Európába!

A nyári és őszi európai, mexikói, kanadai és egyesült államokbeli stadion- és aréna koncerteket követően a Depeche Mode 30+ új európai dátumot jelentett be, amelyek 2024-re is kiterjesztik a turnét. Még több rajongónak lesz most lehetősége megtapasztalni a Memento Mori Tour nyers, érzelmes erejét, amelyet a Rolling Stone az 'élet és a zene lenyűgöző ünnepeként' emleget.

Ezek az új európai turnédátumok 2024. január 22-én kezdődnek a londoni O2 Arénában és április 8-án érnek véget, miután több éjszakát töltenek a németországi Kölnben, a Lanxess Arénában. A 22 városból álló turné során a banda több estén is fellép a berlini Mercedes-Benz Arénában, a prágai O2 Arénában, a lodzi Atlas Arénában, a párizsi Accor Arénában, a madridi Wizink Centerben, illetve a milánói Mediolanum Forumban.

Az immáron több mint kétmillió eladott jegynek köszönhetően a 114 fellépéses Memento Mori Tour 2023/24 a Depeche Mode egyik legnagyobb turnéja lesz, valamint korunk egyik legnagyobb világkörüli turnéja is egyben.

A jegyértékesítés a rajongói elő-értékesítéssel indult július 13-án, csütörtökön. A nagyközönség július 14-én, pénteken, helyi idő szerint 11 órakor kezdhette meg a jegyvásárlást. A dátumok, városok és helyszínek teljes listája alább található.

Magyarország is részese ennek a nagyszabású turnénak, amely március 26-án ér a budapesti MVM Dome-ba. A koncertre a belépők a www.livenation.hu oldalon keresztül válthatók. Korlátozott számban VIP jegy is kapható a több különböző ülő- és kiemelt, valamint normál állójegy mellett. További információ a www.funcode.hu oldalon található.

The Memento Mori World Tour - további európai dátumok, 2024 telén

2024

Január
22 - London, O2 Arena - Egyesült Királyság
24 - Birmingham, Utilita Arena - Egyesült Királyság
27 - London, O2 Arena - Egyesült Királyság
29 - Manchaster, AO Arena - Egyesült Királyság
31 - Glasgow, OVO Hydro - Egyesült Királyság

Február
3 - Dublin, 3Arena - Írország
6 - Antwerp, Sportpaleis Antwerpen - Belgium
8 - Amszterdam, Ziggo Dome - Hollandia
10 - Koppenhága, Royal Arena - Dánia
13 - Berlin, Mercedes-Benz Arena - Németország
15 - Berlin, Mercedes-Benz Arena - Németország
17 - Hamburg, Barclays Arena - Németország
20 - Berlin, Mercedes-Benz Arena - Németország
22 - Prága, O2 Arena - Csehország
24 - Prága, O2 Arena - Csehország
27 - Lodz, Atlas Arena - Lengyelország
29 - Lodz, Atlas Arena - Lengyelország

Március
3 - Párizs, Accor Arena - Franciaország
5 - Párizs, Accor Arena - Franciaország
7 - München, Olympiahalle - Németország
12 - Madrid, Wizink Center - Spanyolország
14 - Madrid, Wizink Center - Spanyolország
16 - Barcelona, Palau Sant Jordi - Spanyolország
19 - Lisszabon, Palau Sant Jordi - Portugália
21 - Bilbao, BEC - Spanyolország
23 - Torino, Pala Alpitour - Olaszország
26 - Budapest, MVM Dome - Magyarország
28 - Milánó, Mediolanum Forum - Olaszország
30 - Milánó, Mediolanum Forum - Olaszország

Április
3 - Köln, Lanxess Arena - Németország
5 - Köln, Lanxess Arena - Németország
8 - Köln, Lanxess Arena - Németország23/07/22

Dave Gahan 'Mother Of Earth' klipje mától megtekinthető! A dal a The Jeffrey Lee Pierce Session Projectről lett kiemelve, amely 'The Task Has Overwhelmed Us' címet viseli
.
A szóban forgó szám egy The Gun Club klasszikus dal feldolgozása, amelyben James Johnston (PJ Harvey / Gallen Drunk) hegedűn, Ian White (Gallon Drunk) dobokon, Gavin Jay (Jim Jones Revue / All Stars) basszus gitáron, míg Suzie Stapleton brit művész zongorán és háttér énekkel veszi részt. Utóbbi a dal producere is.

Tekintsd meg a videót az alábbi linken:
The Jeffrey Lee Pierce Sessions Project: Dave Gahan 'Mother of Earth' (Official Video) - YouTubeA 'Mother Of Earth' július 28-tól érhető el a streaming szolgáltatókon.

Az a 'The Task Has Overwhelmed Us' szeptember 29-én jelenik meg a Glitterhouse Records gondozásában, és többek között olyan közreműködőket vonultat fel, mint Nick Cave, Debbie Harry, Mark Lanegan, Warren Ellis, Mick Harvey, Lydia Lunch, Cypress Grove, Mark Stewart, Jim Jones, Jim Jarmusch, Peter Hayes, The Humanist, The Coathangers, Duke Garwood & mások.

Add le előrendelésed a lemezre a Glitterhouse Recordsnál. A projectből származó teljes bevétel jótékonyságra fordítódik. Többek között a The Fender Music Alapítvány és az Amnesty International szervezetek részesülnek belőle.


23/07/20

Újabb csere-számok a turnén; a But Not Tonight (1986) és Strangelove (1987) párosával bővült a repertoár.


23/07/16

The H DM FC hírek:
'AFTER SHOW PARTY BUDAPEST' - A VIP jegyek elfogytak a rendezvényre!

Már 2 hét sincs hátra a Depeche Mode 2023-as budapesti koncertjéig és az azt követő 'The H DM FC: AFTER SHOW PARTY BUDAPEST' rendezvényig! A VIP jegyek elfogytak, normál elővételi jegyek még kaphatók! Kérjük, hogy aki csak tudja, mihamarabb és elővételben vegye meg a jegyét -elkerülve a sorban állást és az esetleges teltház okozta kellemetlenséget- mivel aznap este közel 50.000 rajongó távozik majd a stadionból a péntek éjszakába.

Az Akvárium Klub a stadiontól mindössze 8 perc / 4 metrómegálló (Stadionok állomás> Deák Tér állomás).

A kedvezményes elővételi jegyek az alábbi on-line felületén kaphatók:
The Hungarian Depeche Mode Fan Club Farewell Series (livetickethub.hu)

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The H DM FC: Depeche Mode - After Show Party BUDAPEST | Facebook

The H DM FC presents:
Farewell Series: The After Party BUDAPEST-2023
Akvárium Klub / NagyHall
'Memento Mori Tour' after show party
2023. július 28., péntek 2330-0445óra
Jegyár elővételben: 4.500,- Ft
Jegyár aznap: 5.000,- Ft
VIP limitált (111 db) ELFOGYOTT!


23/07/07

The H DM FC hírek:

Megjelentek a Wagging Tongue remixek - a Martin & Dave által jóváhagyott újra-értelmezései ennek a ragyogóan csodálatos második kislemezes dalnak, a Memento Mori korszakból. Richie Hawtin legendás techo producer ismét összeállt Jon Gaiserel, hogy lüktető új változatot készítsen a számhoz. A leftfield zenei fronton tevékenykedő, hatalmas elismerésnek örvendő brit indie zenekar a Wet Long is elkészítette pszichedelikus, Italo Discos beütésű verzióját. Electro, synth-pop, és minden egyéb köztes áthallás felsorakozik a Wagging Tongue remix válogatásban. Eklektikus kavalkádja ez válogatott producereknek, akik készek voltak újra értelmezni a Depeche Mode zenéjét.

A 'Wagging Tongue' remixek digitális formában láttak napvilágot. A fizikai formátumok kedvelőinek egyelőre marad a várakozás. A remixeket keresd a streaming platformokon.

Wagging Tongue >>>
1) Kid Moxie remix
2) Wet Leg remix
3) Edu Imbernon & Clemente 'imbermind' vision
4) Daniel Avery remix
5) Henning Baer remix
6) Hawtin / Gaiser remix
7) Gabe Gurnsey remix
8) Kiimi's enjoy the ride dub remix23/07/03

30 fellépéssel a turnékezdet után, gyűlnek a csere-számok; Shake The Disease (1985), Condemnation (1993), Home (1997) és My Favourite Stranger (2013) a jellemzően dupla estét koncertek alkalmával.!


23/06/28

Wagging Tongue (Vinegar Hill Sessions)


23/06/18

The H DM FC hírek:
Rekord gyorsasággal fogynak a jegyek a Budapesti After Party-ra az Akváriumban! Ne feledjétek, hogy a férőhelyek -főként a VIP területen- igen korlátozottak; maximum 111 db, amelyek 2/3-a már elfogyott!

Ez az esemény minden körülmények között, akár esős időben is megrendezésre kerül! A kedvezményes elővételi és a limitált VIP jegyek Live Nation / Funcode on-line felületén kaphatók: The Hungarian Depeche Mode Fan Club Farewell Series (livetickethub.hu)

Csatlakozz és hívj meg ismerősöket:
The H DM FC: Depeche Mode - After Show Party BUDAPEST | Facebook

The H DM FC presents:
Farewell Series: The After Party BUDAPEST-2023
Akvárium Klub / NagyHall
'Memento Mori Tour' after show party
2023. július 28., péntek 2330-0445óra
Jegyár elővételben: 4.500,- Ft
Jegyár aznap: 5.000,- Ft
VIP limitált (111 db) 5.500,- Ft

VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.


23/06/17

Augusztus 4-én érkezik a soron következő 12" box - Sounds Of The Universe.
TÉMÁK / ÉLETRAJZOK / The 12" Singles VINYL Box Set - Batch 9.23/06/11

The H DM FC hírek:

Brian Griffin fényképeiből fotókönyv készül; MODE címmel. A project ön-finanszírozásban valósul meg, előrendelés alapon. A kiadvány tervezetten nem kerül kereskedelmi forgalomba, így csak annyi készül belőle, amennyit az első körben nyomtatnak. A rendelés határideje: június 15.

Griffin fényképezte az első 5 Depeche Mode album borítóját, a Speak & Spell-től kezdődően, illetve a Black Clebration-nel bezáróan. Az együtt töltött évek alatt olyan ikonikus képek láttak napvilágot, mint a Construction Time Again, illetve a díjnyertes A Broken Frame lemezek borítói. Ezt kiegészítendő, az Only When I Lose Myself videóklip rendezése is Brian munkája.

A Brian Griffin: MODE könyv ára 40,- GBP. A project a Kickstarter oldalán érhető el.
Bemutatkozó anyag itt:látogató 01/08/24 óta | visitor since 24/08/01

© 2001-24 The H DM FC